Våra referenser

Dataservice och IT-drift, Borås Stad

Vi på Dataservice och IT-drift tog hjälp av Medarbetarcentrum för att utveckla framgångsrika och självgående team.

Under tre halvdagar har vi under ledning av Christian Hansen arbetat framgångsrikt med vår grupputveckling. Vi har pratat om effektivt ledar- och medarbetarskap och ökat förståelsen för vad som kännetecknar högpresterande team och dess nycklar.

Arbetet har gett oss bättre insikt för varför grupper behövs, vi har kommit närmare varandra och fått större tillit och medlemmarna är mer självgående. Det känns i gruppen att vi har roligare, trivseln har ökat och vi har nu de högsta välmående noteringarna i mätstickan.

Jag kan varmt rekommendera Medarbetarcentrum för grupputveckling och arbete med högpresterande team.

Eva Claar, Teaterpedagog Kulturskolan

Jobbet som teaterpedagog på Kulturskolan hade jag nog aldrig hittat om inte mina kollegor på min förra arbetsplats upplyst mig om att det finns ett ställe som heter Medarbetarcentrum. Dit kan man gå för ett första samtal och uttrycka sina behov och önskningar för att hitta nya yrkesvägar i livet.  Jag träffade Göran på Medarbetarcentrum som hjälpte mig bl a med att lägga ut mitt cv i deras databank och därifrån kunde mina kunskaper matchas med nya tjänster inom Borås Stad. Efter ett tag kom det en matchning som var intressant för mig. Jag sökte jobbet och fick en projektanställning. Jag trivs toppenbra på Kulturskolan där jag får möjlighet att utveckla nya sidor inom mig själv.

Anki Bohman, Lönechef Borås Stad

Här kommer lite korta meningar kring den suveräna hjälp jag fått vid rekrytering av personal;

    – Snabb återkoppling från Medarbetarcentrum

    – Förstod vad för sökande jag sökte

    – Bra urval av sökande utefter den beskrivning jag skickade in till Medarbetarcentrum

    – Bra kontakt med Medarbetarcentrum

Migle, matchad mot ny tjänst

Medarbetarcentrum bemötte mig på ett trevligt och professionellt sätt. Christian verkligen försökte veta så mycket som möjligt om mina arbetserfarenheter och styrkor för att kunna hitta rätta matchningar. Det tog ett tag innan jag fick en anställningsintervju även om jag hade fått flera matchningar. Men den intervjun ledde till ett spännande och intressant jobb!

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9