Våra referenser

Marina Kry

Jag registrerade ett konto och ett CV för matchning på Medarbetarcentrum.

Jag har fått många bra (och några mindre bra) matchningar, med många intressanta jobbförslag via Medarbetarcentrum. Det har varit ett bra forum för att komma vidare när man känner för en förändring och nya utmaningar för att utvecklas. Nu jobbar jag i Svenljunga Kommun som stödassistent efter 21 år i Marks Kommun. Jag fick mycket bra stöd och hjälp med mitt personliga brev. Det är en faktor som gjorde att jag vågade att gå vidare. Det tror jag är viktigt för många att få feedback på det personliga brevet, det var viktigt för mig, det gjorde att jag tog steget för matchning. Jag är mycket nöjd nu och trivs i mitt nuvarande arbete.

Päyvi Hörnfeldt

Jag hade fått kännedom om Medarbetarcentrum för några år sedan av en kollega, som då fick ett arbetsbyte genom Medarbetarcentrum.

Under våren 2019 kände jag att jag behövde en förändring. Sjömarkenskolan stod inför stora förändringar med ombyggnader och förändring till att bli ett tillagningskök. Jag har jobbat i tillagningskök under många år och ville nu inte fortsätta med det. Därför lade jag in mina uppgifter i Medarbetarcentrums databas och hade tur att inom fyra månader bli matchad mot en tjänst på skolan i Sandared, där det är ett mottagningskök. Jag har nu varit där i snart ett år och jag stortrivs på jobbet, med kollegor och chef nu också. Jag har det toppen.

Jag är väldigt nöjd med Medarbetarcentrums tjänster och möjlighet till arbetsbyte. Jag har alltid blivit så bra bemött både vid besök, då jag fått stort stöd med CV men också vid andra kontakter Jag blev därför väldigt glad att jag fick en inbjudan till att komma och berätta om min förändring. Jag tyckte det var fint och därför tog jag ledigt en liten stund på morgonen för att träffa dem. Det känns positivt att få berätta om hur jag upplevde Medarbetscentrums bemötande och de tjänster som tillhandahålls.

Paul Andersson

Jag har jobbat som Kock i många år. I Borås Stad på flera arbetsställen, och innan jag nu blev matchad till Daltorp, så var jag på Sjöboskolan. Nu har jag varit på Daltorp i drygt en månad och trivs väldigt bra. Har under alla år sett det positivt att byta miljö efter några år, för det ger så mycket nya kunskaper och erfarenheter. På Daltorp får jag ny jobba med olika saker och moment, lära mig nya rutiner. Vi har en arbetsrotation där vi byter efter en vecka. Det blir varierande (arbetsrotation) och jag lär mig nya saker. VI är fem i köket och vi har en bra sammanhållning och hjälps åt. Jag är glad och nöjd att Medarbetarcentrum finns vilket har hjälpt mig.

Katarina Nyberg

Jag fick kännedom om Medarbetarcentrum av en kollega vilket jag är tacksam för.

Jag har jobbat i kök sedan många år tillbaka. Jag gick sedan en två-årig utbildning (YH) som arbetsledare deltid samtidigt som jag jobbade heltid. Jag lade därefter in mitt CV i Medarbetarcentrums databas efter avslutad utbildning.

Jag blev erbjuden nuvarande jobb som Köksmästare på Sandgärdskolan. Jag trivs idag toppen, får använda mina kunskaper mer och jag ser att jag gör ett bättre jobb. Det är en större skola än tidigare med större kök och område vilket underlättar mitt jobb och arbete och stämmer bättre överens med det jag vill göra och med min kompetens. Jag är tacksam för Medarbetarcentrums verksamhet.

Dataservice och IT-drift, Borås Stad

Vi på Dataservice och IT-drift tog hjälp av Medarbetarcentrum för att utveckla framgångsrika och självgående team.

Under tre halvdagar har vi under ledning av Christian Hansen arbetat framgångsrikt med vår grupputveckling. Vi har pratat om effektivt ledar- och medarbetarskap och ökat förståelsen för vad som kännetecknar högpresterande team och dess nycklar.

Arbetet har gett oss bättre insikt för varför grupper behövs, vi har kommit närmare varandra och fått större tillit och medlemmarna är mer självgående. Det känns i gruppen att vi har roligare, trivseln har ökat och vi har nu de högsta välmående noteringarna i mätstickan.

Jag kan varmt rekommendera Medarbetarcentrum för grupputveckling och arbete med högpresterande team.

Eva Claar, Teaterpedagog Kulturskolan

Jobbet som teaterpedagog på Kulturskolan hade jag nog aldrig hittat om inte mina kollegor på min förra arbetsplats upplyst mig om att det finns ett ställe som heter Medarbetarcentrum. Dit kan man gå för ett första samtal och uttrycka sina behov och önskningar för att hitta nya yrkesvägar i livet.  Jag träffade Göran på Medarbetarcentrum som hjälpte mig bl a med att lägga ut mitt cv i deras databank och därifrån kunde mina kunskaper matchas med nya tjänster inom Borås Stad. Efter ett tag kom det en matchning som var intressant för mig. Jag sökte jobbet och fick en projektanställning. Jag trivs toppenbra på Kulturskolan där jag får möjlighet att utveckla nya sidor inom mig själv.

Anki Bohman, Lönechef Borås Stad

Här kommer lite korta meningar kring den suveräna hjälp jag fått vid rekrytering av personal;

    • – Snabb återkoppling från Medarbetarcentrum

 

– Förstod vad för sökande jag sökte

– Bra urval av sökande utefter den beskrivning jag skickade in till Medarbetarcentrum

– Bra kontakt med Medarbetarcentrum

Migle, matchad mot ny tjänst

Medarbetarcentrum bemötte mig på ett trevligt och professionellt sätt. Christian verkligen försökte veta så mycket som möjligt om mina arbetserfarenheter och styrkor för att kunna hitta rätta matchningar. Det tog ett tag innan jag fick en anställningsintervju även om jag hade fått flera matchningar. Men den intervjun ledde till ett spännande och intressant jobb!

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9