Anette Eriksson, Biträdande Rektor

Kände att det var dags att förnya mig och gå vidare i karriären. Det var svårt att hinna hålla mig uppdaterad om nya tjänster och skicka ansökan till de tjänster som intresserade mig. Någon tipsade mig om Medarbetarcentrum. De hjälpte mig! Deras service är utomordentlig. När en tjänst som kunde passa mig blev utannonserad, skickade de ett mejl till mig så att jag i lugn och ro kunde ta ställning till om jag ville ansöka. Därefter bekräftade jag deras förfrågan och resten skötte Medarbetarcentrum.

Nu har jag genom medarbetarcentrum fått en ny tjänst som Biträdande Rektor.

Anette

Karin Cedergren, Förskollärare

Jag kan verkligen rekommendera medarbetarcentrum om du vill ha hjälp med att söka ett nytt arbete, uppdatera ditt cv eller om du behöver råd och stöd. Jag är väldigt glad för all personlig hjälp jag fick när jag skulle söka ett nytt det är jag väldigt tacksam över.

Karin_C

Sunt Liv – oktober 2014

Sunt Livs publicerade reportage om en lyckad jobbväxling som genomförts via Medarbetarcentrum hösten 2014. Reportaget hittar du här.

Jenny Öhrwall

Jag har sökt en del utbildningar och kom in på några, men valde Behandlingspedagog på Viskadalens folkhögskola. Tagit tjänstledigt 2 år från jobbet. Är supernöjd och glad och känner mig jättetaggad att börja läsa. Det blir hur bra som helst för mig.

Men tusen tack för mycket trevligt bemötande och fin hjälp av er! Talat så gott om er på medarbetarcentrum och era tjänster för alla jag känner. Vid de samtalen hos dig fick jag stöd med att reflektera och fundera. Samtalen var väldigt positiva, gav mig mod och hopp och jag såg möjligheter till förändring tack var detta. Det fick mig att växa och våga och se andra möjligheter utöver att matchas genom databasen hos er. Så tack! Många varma hälsningar från Jenny Öhrwall

referens_jenny

Susanne Svennungsson

Jag är fantastisk nöjd med hjälpen jag fick av Medarbetarcentrum och oerhört tacksam. Jag fick ett positivt bemötande, jag ser att ni brydde er, hörde av er snabbt och även nu med uppföljning hur det gick och blev. Jag fick snabbt erbjudande om matchning och redan i november började jag på Svedjeskolan i läraryrket igen. Jag kände ett stort engageman från er och ni skötte allt, jag behövde inte göra mer än registrera CV. Där trivs jag väldigt bra idag. Jag har rekommenderat flera andra att ta kontakt med Medarbetarcentrum också. Tycker också att uppföljningen idag visar på att ni bryr er.

referens_svennungsson

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9